Cautare

10589 de rezultate pentru "prefix de tara" (3.05 secunde)
frustrat in fata istoriei, ochiul vigilent al Curtii Directorul Institutului Cultural Roman, Andrei Marga, raspunde atacurilor lansate de Andrei Plesu intr-un material publicat in revista Dilema Veche.
Paunescu 70 Paunescu a fost dulce, amar, sensibil, rau, generos, poltron, plin de candoare, tandru, cu tenebre La Craiova a fost evenimentul. Ar fi implinit 70 de ani.
64% dintre studentii unei singure universitati de medicina vor sa plece din tara (Autor : Magda Marincovici) Lipsa respectului pentru profesia de medic, dificultatile financiare si lipsa oportunitatilor de educare si perfectionare sunt principalele motive pentru medicii tineri parasesc tara, reiese din studiul ISRA Center, realizat in 2012.
" Rosia Montana este parte din tara in care m-am nascut, in care traiesc, impreuna cu familia si prietenii mei, si in care imi doresc sa traiasca si copiii copiilor mei" Recent, am fost in Muntii Apuseni, in Tara Motilor...am plecat cu o oarecare speranta in suflet si m-am intors cu deznadejde...pe drumul de intoarcere, am intalnit nenumarate camioane care transportau falnicii nostri copaci, taiati din padurile aflate in Muntii Apuseni.
Cheile de la magazie In seara protestelor de la Pungesti, un tanar protestatar din Piata Universitatii, intervievat de nu mai stiu care televiziune, explica rostul prezentei sale in piata.
Spitalul "Bagdasar’Arseni", reabilitat si modernizat O unitate medicala unica in tara noastra in privinta bolilor neurochirurgicale tratate Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar Arseni" a fost renovat, fiind "cel mai modern spital public din Romania", a anuntat ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
In ultimele saptamani, pe agenda de lucru a Senatului au fost cateva initiative legislative care au starnit dezbateri si controverse aprinse, avand ca obiect de reglementare introducerea unor noi sarbatori nationale, care sa se adauge celor peste 50 de sarbatori oficiale deja existente, in sensul ca Parlamentul si Guvernul le-au proclamat ca fiind sarbatori "nationale", prin legi sau hotarari de guvern.
Romania, tara cu cele mai multe puncte energetice din lume Romania este tara cu cele mai multe puncte energetice de pe Planeta, spun specialistii. Sunt zone unde inexplicabil oamenii simt o stare de bine, liniste si echilibru si uneori chiar s-au vindecat de diverse boli.
Cod galben de ploi, ninsori si vant pentru jumatate din tara Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri avertizari de cod galben de ploi, ninsori si vant puternic pentru jumatate din tara.
In declaratia politica de astazi as dori sa ma refer la un subiect sensibil, care vizeaza sistemul de educatie din tara noastra si as dori sa pledez de aici, de la tribuna Parlamentului, pentru corectarea cat mai urgenta a situatiei in care ne aflam.
alpina, continentala, panonica, pontica si stepa, tara noastra detinand astfel cea mai mare diversitate biogeografica in comparatie cu celelalte tari comunitare. Aceasta diversitate este datorata procentului ridicat de ecosisteme naturale si seminaturale. Au fost identificate peste 780 de tipuri de habitate din care majoritatea, habitate terestre.
PROGNOZA METEO pentru DUMINICA, IN TARA Vremea se va ameliora ca aspect si se va incalzi usor in toate regiunile.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... In declaratia mea de astazi as dori sa va atrag atentia asupra unei situatii paradoxale in ceea ce priveste economia si dezvoltarea tarii noastre.
Lora si Carla's Dreams vor anima atmosfera primei seri de sarbatoare, pe langa alti artisti locali. ... Ajuns deja la in Tara PROFI, Robotul Nox, neamt de origine, este nerabdator sa ii intalneasca si sa interactioneze in engleza cu cei ce vor sa il cunoasca.
Aceasta reusita remarcabila va fi sarbatorita in perioada 17-26 decembrie prin seria de evenimente desfasurate sub numele de Tara PROFI in Centrul nou din Brasov, zile magice de targ, concerte, tehnologie high-tech, sala de cinema 7D, jocuri digitale si multe altele.
In perioada 15 octombrie -14 decembrie 2016, Federatia Asociatiilor Bolnavilor a organizat a 6-a editie a campaniei nationale de informare cu privire la cancerul de san - NU AM FACUT DESTUL.
CANICULA in BUCURESTI si in TARA. COD GALBEN pentru Capitala si alte 14 judete Saptamana aceasta incepe cu un nou val de caldura, iar disconfortul termic va fi din ce in ce mai accentuat in multe zone din tara.
Am refuzat constant ceea ce toti pacientii si rudele acestora ofera in toate spitalele din tara.
Cod galben si PORTOCALIU de viscol si ninsoare in toata tara Vremea s-a inasprit peste noapte si s-au pornit ploile reci si chiar ninsorile. Pe Transfagarasan, din cauza zapezilor, mai multe masini au ramas blocate ore intregi, pana cand drumarii au reusit sa curete soseaua de mare altitudine.
Papa Francisc, apel la pace si dialog pentru Tara Sfanta si Peninsula Coreeana in mesajul Urbi et Orbi Siria, Tara Sfanta, Peninsula Coreeana si Venezuela au fost mentionate de papa Francisc duminica mesajul sau traditional de Paste, inainte de binecuvantarea traditionala Urbi et Orbi.
google-analytics.com